Paardebloem natuureducatie en natuurbeleving
 

Avontuurlijke kinderfeestjes in de natuur

Je kinderpartijtje in het bos is natuurlijk een avontuurlijk feestje!

Paardebloem Natuuractiviteiten organiseert begeleide kinderfeestjes in het bos in Utrecht, Bunnik, De Bilt, Driebergen, Doorn en Zeist. Scroll op je gemak langs alle feestjes, of selecteer een tag van plaatsnaam of leeftijdsgroep.

Heb je interesse in een natuurfeestje in Zeist met binnenlocatie? Bekijk dan eens de kinderfeestjes door Paardebloem Natuuractiviteiten op De Boswerf in Zeist.

Voor kinderen van pakweg 4 tot 12 jaar is er altijd een leuk feestje! De leeftijdsaanwijzing is slechts een richtlijn.

Moeder van Pieter (7):
"We hadden een fantastische middag in het bos! Klaartje, je hebt een bijzondere gave. De kinderen waren heel enthousiast...en lekker moe! Pieter zei de volgende ochtend dat hij jou wel weer wilde volgend jaar. Nou wie weet!..."

Praktische informatie en de annuleringsvoorwaarden vind je hiernaast, of onderaan deze pagina afhankelijk van je device.

Utrecht

 • Leven in de natuur!

  Kinderfeestje in het bosDit feest is voor kinderen die er van houden van de paden te struinen en te leren overleven!

  Struin door veld en bos, proef eetbare planten en waad door het water! Of bouw jij een brug? Je kan ook over het klimparcour over het water komen. Je maakt kennis met primitieve vuurmaaktechnieken: sla vonken met de vuurslag! We maken een vuur met de firesteel, krijg jij het pluisje aangestoken? Breng je marshmallows mee als je wil. Leer wat je moet weten als je in de natuur leeft!

  Locatie: Speelbos Gagelbos, Noorderpark in Utrecht.
  Duur:
  2 uur
  Prijs: € 145,- euro tot en met 8 kinderen. Elk kind extra is € 12,-.

  Een hut bouwen
  Kruipdoor sluipdoor
  Pootje baden