Paardebloem natuureducatie en natuurbeleving
 

Avontuurlijke kinderfeestjes in de natuur

Je kinderpartijtje in het bos is natuurlijk een avontuurlijk feestje!

Paardebloem Natuuractiviteiten organiseert begeleide kinderfeestjes in het bos in Utrecht, Nieuwegein, Bunnik, De Bilt, Driebergen, Doorn, Wilnis en Zeist. Scroll op je gemak langs alle feestjes, of selecteer een tag van plaatsnaam of leeftijdsgroep.

Heb je interesse in een natuurfeestje in Zeist met mogelijke binnenlocatie? Bekijk dan eens de kinderfeestjes door Paardebloem Natuuractiviteiten op De Boswerf in Zeist.

Voor kinderen van pakweg 4 tot 12 jaar is er altijd een leuk feestje! De leeftijdsaanwijzing is slechts een richtlijn.

Moeder van Pieter (7):
"We hadden een fantastische middag in het bos! Klaartje, je hebt een bijzondere gave. De kinderen waren heel enthousiast...en lekker moe! Pieter zei de volgende ochtend dat hij jou wel weer wilde volgend jaar. Nou wie weet!..."

Praktische informatie en de annuleringsvoorwaarden vind je hiernaast, of onderaan deze pagina afhankelijk van je divice.

Speuren naar beestjesRidder Amelis zocht een plek om te wonen en hij bouwde een huis aan de rivier....De plek heette toen Amelisweerd. Hij hield erg van de natuur en de dieren vonden het leuk om met hem te wandelen.

De eekhoorn werd zijn beste vriend. De eekhoorn liet hem de natuur zien op een hele speciale manier.
Met het verhaal van ridder Amelis laat de eekhoorn de kinderen de natuur met alle zintuigen beleven. We gaan over een boomstam lopen, onder blaadjes kijken en op speurtocht naar kleine bodembeestjes. We vinden ook een schat van de eekhoorn!

Duur: 2 uur
Locatie: Natuurgebied Oud Amelisweerd in Bunnik
Prijs: € 130,- tot en met 8 kinderen. Elk kind extra is € 10,-. Inclusief een kadootje voor elk kind.

Ontdek de dikke beuk!
Paddenstoel verstopt in het gras
Ik speur door het bos!