Paardebloem natuureducatie en natuurbeleving
 

Avontuurlijke kinderfeestjes in de natuur

Je kinderpartijtje in het bos is natuurlijk een avontuurlijk feestje!

Paardebloem Natuuractiviteiten organiseert begeleide kinderfeestjes in het bos in Utrecht, Nieuwegein, Bunnik, De Bilt, Driebergen, Doorn, Wilnis en Zeist. Scroll op je gemak langs alle feestjes, of selecteer een tag van plaatsnaam of leeftijdsgroep.

Heb je interesse in een natuurfeestje in Zeist met mogelijke binnenlocatie? Bekijk dan eens de kinderfeestjes door Paardebloem Natuuractiviteiten op De Boswerf in Zeist.

Voor kinderen van pakweg 4 tot 12 jaar is er altijd een leuk feestje! De leeftijdsaanwijzing is slechts een richtlijn.

Moeder van Pieter (7):
"We hadden een fantastische middag in het bos! Klaartje, je hebt een bijzondere gave. De kinderen waren heel enthousiast...en lekker moe! Pieter zei de volgende ochtend dat hij jou wel weer wilde volgend jaar. Nou wie weet!..."

Praktische informatie en de annuleringsvoorwaarden vind je hiernaast, of onderaan deze pagina afhankelijk van je divice.

Dit is mijn compositie natuurmuziek Je zoekt bodemdiertjes, componeert natuurmuziek, maakt een natuurparfum, proeft een brandnetel, speelt een voelspel en je betast een boom geblinddoekt!
Deze speurtocht zet je zelf uit aan de hand van de bijgeleverde instructie.

Er worden verschillende attributen gebruikt: parfumpotjes, zoekkaarten, vergrootglazen, kaartjes, blinddoekjes en potloden. Borden beschrijven opdrachtjes die je helpen de natuur met ogen, oren, ogen en tast te ontdekken. Op elk blad geven illustraties aan welk zintuig gebruikt gaat worden. Het materiaal is geschikt voor 12 kinderen.

Duur: 1,5 - 2 uur
Locatie: bos, parken en schoolomgeving.
Huur materialen en handleiding: € 75 + € 50 borg. De materialen kunnen in Driebergen opgehaald worden.

Speuren naar beestjes
Boomtaklijnen in onze handen
Als blinde rups door het bos