Paardebloem natuureducatie en natuurbeleving
 

Bedrijfsuitstapjes

Dag in dag uit op kantoor, uren achter elkaar in een vergadering.
Het groen lokt! De buitenlucht roept!
Doe nieuwe inspiratie en energie op in de natuur.

Paardebloem verzorgt diverse activiteiten voor bedrijven als een actief bedrijfsuitje, verfrissende intermezzo bij vergaderingen of luchtig onderdeel van trainingen. Met kleine opdrachten in de natuur nodigt Paardebloem u uit om de natuur en elkaar op een nieuwe manier te ontmoeten.

Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden. Prijzen vanaf € 20 euro p./p. ex. BTW
Non-profit organisaties ontvangen 10% korting.

Je kan jullie natuuractiviteit starten met koffie en gebak bij een (bos-)restaurant of eindigen met een lunch in de natuur. Of misschien wil je een lunch pakket mee. Dat kan, en geheel natuurlijk en biologisch!

Paardebloem Natuuractiviteiten maakt uw natuuruitje graag op maat! Neem gerust contact op wanneer je vragen of bepaalde wensen hebt.

Grove den van onderenBomen kunnen in de prachtigste vormen groeien. Statig, knoestig of kronkelig. Wat is er mooier dan dit te vereeuwigen? Vormen van bomen lenen zich uitstekend om nagetekend te worden. Vooral als de bladeren gevallen zijn!

Door middel van natuurbelevingstechnieken zullen we de boom heel dichtbij zien. Daarna proberen we dat op papier te zetten.
Deze activiteit is voor iedereen geschikt. Men kan op zijn eigen manier een boom weergeven. Er is verschillend materiaal hiervoor aanwezig. Er is potloot, kleurpotloot, vetkrijt en pastelkrijt.Deze workshop is ideaal voor in de herfst en zachte winter. Het is mogelijk om voor of na de workshop iets te eten en te drinken in restaurant de Soester Duinen.

Duur: 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8
Maximaal aantal deelnemers: 20
Locatie: Natuurgebied De Lange Duinen, Soest
Prijs:
€ 30 per deelnemer, inclusief gebruik van materialen.
Prijzen zijn ex. BTW.
Non-profit organisaties ontvangen 10% korting.

Waar bomen en paden kruisen
Berken in droog gras
Zonlicht op de boomstammen