Paardebloem natuureducatie en natuurbeleving
 

Bedrijfsuitstapjes

Dag in dag uit op kantoor, uren achter elkaar in een vergadering.
Het groen lokt! De buitenlucht roept!
Doe nieuwe inspiratie en energie op in de natuur.

Paardebloem verzorgt diverse activiteiten voor bedrijven als een actief bedrijfsuitje, verfrissende intermezzo bij vergaderingen of luchtig onderdeel van trainingen. Met kleine opdrachten in de natuur nodigt Paardebloem u uit om de natuur en elkaar op een nieuwe manier te ontmoeten.

Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden. Prijzen vanaf € 20 euro p./p. ex. BTW
Non-profit organisaties ontvangen 10% korting.

Je kan jullie natuuractiviteit starten met koffie en gebak bij een (bos-)restaurant of eindigen met een lunch in de natuur. Of misschien wil je een lunch pakket mee. Dat kan, en geheel natuurlijk en biologisch!

Paardebloem Natuuractiviteiten maakt uw natuuruitje graag op maat! Neem gerust contact op wanneer je vragen of bepaalde wensen hebt.

Blad-dias bekijkenBeleef de natuur! Laat je onderdompelen in de geuren van het bos. Vochtige aarde, frisse blaadjes en citrusgeur van de spar. Loop onder de boomtakken met een spiegel en ontdek de wereld op zijn kop!

Voel het zachte mos met een blinddoek op of ga op blote voeten!

Natuurervaring delenKom mee op struintocht en proef lekkere eetbare planten, sjouw met z'n allen takken bijeen voor een mooie hut en verzamel droog hout voor een vuurtje.

Grove den van onderenBomen kunnen in de prachtigste vormen groeien. Statig, knoestig of kronkelig. Wat is er mooier dan dit te vereeuwigen? Vormen van bomen lenen zich uitstekend om nagetekend te worden. Vooral als de bladeren gevallen zijn!

Groene weelde aan de NieuwegrachtWandel mee! Zeker weten dat je veel onverwachte ontmoetingen zult hebben!

De Utrechtse binnenstad is een bijzondere plek voor de natuur: overhoekjes met bijzondere mediterane planten, de lommerrijke singelplantsoenen met grote bomen en ruimte voor vleermuizen en vogels, groene hofjes en een bijzondere muurflora op de befaamde kademuren aan de werf.